The Escaper Elokuvat Netissä Katsottavana


The Escaper, Det er en av de filmene som etterlater deg med en viss form for tomhet. Når du dedikere en stor del av livet vårt til noe intetsigende, du blir avhengige av det. Det er veldig vanskelig å la det gå. Du fortsetter å jage den til slutten av livet ditt. Noen folk virkelig mangler den slags engasjement og mål i livet. Det er derfor jeg fant filmen så utrolig. Filmen kobles til deg på så mange forskjellige følelsesmessige nivåer. Likevel lærer filmen oss indirekte, at det er en viss tid i livet, vi må lære å la ting gå. Uansett hvor vanskelig det er. Og slike ting vil definere vårt liv og hva vi er. Det er den type film du vil like å tenke på lenge etter at du har sett det, og lurer på om livet.

Rakastan tätä elokuvaa, se on niin hienoa. Se on todella mukava, hauska ja koskettava tarina, joka tekee miellyttävästä elokuvasta. Kun aloin katsella sitä, Olin täysin koukussa.

Käsikirjoitus oli hyvin taitavasti ja elokuva kertoo loistavasti arvojen ystävyyden ja pysyvän yhdessä. Muita vahvuuksia olivat kauniita valokuvauksen ja hieno suunta. Mutta mitä minuun eniten Stand By Me ollut paitsi sen nostalginen tunnelma, mutta huolimatta tunnin ja puoli ajoaika,
Hahmot olivat erityisen hyvin kehittyneitä. Ja täytyy unohtaa kaunis kappale päälle lopputekstit.

The Escaper Elokuvat Netissä Ilmaiseksi.


Se on koskettavaa, usein hilpeä, ja yksinkertaisesti voimakas. Tämä on yksinkertaisesti hieno tarina, joka on hyvin kerrottu ja hyvin tehty sekoittamalla enemmän staattisia, typerä hahmoja ja suuria merkkejä syvemmällä. Tunteet ovat uskomattomia, ja melko katkerainen kierre lopussa täydentää matkaa. Animaatio on kaunista ja pisteet upea.


The Escaper Stream Elokuvat - dataa
 • Video : 1080p-720p-1080i BRRip 1280×720-1920×1080-1440×1080.
 • Genre : Toiminta
 • Kieli : Englanti-Finnish
 • Julkaisu : 1973.
 • Käännös : FI, DE, EN, FR, DA, SC, QZ, OB, XK, DP, ZM, IJ, ZO, IC.
 • Elokuvan kesto : 1h 34 min.
 • Download : 2344
 • General View : 9171
 • Tiedoston tyyppi : AVCHD,RM,3GPP,3GPP2,flv,.mpe.
 • IMDB Rating : 7.7/10 (66707 votes).
 • Data koko : 491 MegaByte.


 • Se on todellista, ja ei todellakaan ole niille, jotka eivät voi käsitellä verta. Sen puute kiroilu on ainutlaatuinen tämän tyylilaji, mutta raakuuden joidenkin maisemat kompensoi puuttuvan kirosanoja. Se asettaa sinut ihmisen moraaliseen taisteluun, joka haluaa auttaa, mutta on halua esittää muuttuviin itsen. Se tekee sinusta ajattelemaan, mihin henkilökohtaisesti olette asioissa, se tekee sinut kunnioittamaan niitä, jotka ovat tulleet ennen meitä kaikkia, ja mitä heidän perheensä ja rakkautensa ovat voittaneet.

  The Escaper Katso Leffoja


  Laukaukset ovat upeita, toiminta on upea, kuvat ovat luonnollisia ja täydellisiä, ihmiset kuvataan juuri niin kuin käsikirjoitus vaatii.

  Olisi ollut, mielestäni paras elokuva, jos tunne-kohtausten sekvenssi olisi ollut vakaampi ja vaikuttava, olisi ollut täydellinen lähes täydellisen sijasta.

  Elokuva on hitaasti käynnistyvä, sitten hilpeä toiminta komedia, usein äänesti yksi parhaista elokuvista koskaan tehty. Sen silmukoiden sekvenssit, jokainen keveiden yksi ennen, on uskomattoman ilo katsella.

  Kommentit

  Suositut tekstit