The Trumpet Blows Katsastus Elokuva Netissä


The Trumpet Blows 1934, Elokuva onnistutaan lumoavaa pala elokuva ansiosta rikas tarina täynnä käänteitä ja että et näe tulossa, erinomainen kamera työtä, loistava ohjaavaa erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumaton esityksiä sen ensemble cast. En paljasta mitä tarina on, sillä se on jotain, mitä sinun täytyy nähdä itsellesi, mutta ottakaa minun sanani sille, se kannattaa katsella.

Jos rakastat hyvää vanhanaikaista toimintaseikkailu elokuvia, tämä on yksi, joka sinun täytyy nähdä.

Monen kuukauden lukemisen tämän elokuvan jälkeen, katsella kuvia elokuvasta, ja muita erilaisia tehtäviä, joihin liittyy vakava tarve nähdä tämä elokuva, Lopulta sain kopion siitä. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avauskohtaus jätti minut kunnioitukseen kauniiden yksityiskohtien ansiosta jokaiselle tämän elokuvan kappaleelle. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopulta, voimakkaiden tunteiden, syvällinen eroottisuus ja älykäs tarina elokuvassa, johon kuuluu erinomaisia näyttelijöitä ja näyttelijöitä ja jonka ohjaa yksi maailman parhaista ohjaajista, tekee tästä yhden parhaimmista kauden draamoista, joita on koskaan tehty elokuvateatterissa. Ei vain genren fanit rakastavat tätä elokuvaa, mutta kaikki aikuiset, joilla on aidosti kiinnostunut elokuvista, pitäisivät tämän nykyajan mestariteoksen.

The Trumpet Blows Suomi Elokuvat Netissä.


Yksi asia on puututtava, elokuva on melko selvä. He eivät koskaan tuntea olonsa orvoksi, ja he eivät ole siellä vain sen itsensä vuoksi. Merkkien välinen suhde ja sen fyysinen esitys ovat kalvon osia. Se on elokuva intohimosta, väärinkäytöstä, mustasukkaisuutta, pettämistä ja petosta, mutta ennen kaikkea, se on epätyypillinen rakkaustarina, joka tekee yhdestä rakasta ja vihaa päättäjiä samaan aikaan. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pitää kiinni katsojien kauan kun se on valmis.


The Trumpet Blows suoratoisto elokuvat - data
  • Format : 720p-1080p-1080i DVDRip 1920×1080-1280×720-1440×1080.
  • Genre : Draama
  • Kieli : Englanti-Finnish
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, HU, EK, US, CQ, ZO, BX, KD, PZ, MI, JZ.
  • Kesto : 1h 43 min.
  • Download : 5423
  • Yhteensä katsaus : 1195
  • Vuonna : 1934.
  • Elokuva tyyppi : MPEG,FLV,m4v,MXF,f4a,.mpe.
  • IMDB Rating : 7.4/10 (36623 votes).
  • Tiedoston Koko : 578 MB.


  • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aika lensi, ja kun se oli tehty, istuin siellä vain kunnioittavasti. Miten tämä elokuva kuvaa ihmisen Degeneroituneisuuden ahneus, myötätunto ja rakkaus ovat vain mielenkiintoisia neroita.

    Tämä muistutti minua siitä, kuinka hyviä elokuvia voi olla. No nonsense, jut puhdas raaka tarina kerrottavanaan.

    The Trumpet Blows Elokuvia Verkossa


    Valu elokuva on täydellinen. Melodramaattisessa esitykset ovat täydellisiä. Elokuvataide, tuotannon suunnitteluun ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kehys, jokaisen kameran liike, jokainen suorituskyky tuntuu täydellisesti kalibroitu mahdollisimman tehokkaasti.

    Kommentit

    Suositut tekstit