Papá Wrestling Suomi Leffat


Papá Wrestling, Det er en av de filmene som gir deg en viss form for tomhet. Når du dedikerer en stor del av livet til noe nytt, du blir avhengige av det. Det er veldig vanskelig å la det gå. Du fortsetter å jage den til slutten av livet ditt. Noen folk virkelig mangler den slags engasjement og mål i livet. Det er derfor jeg fant filmen så utrolig. Filmen kobles til deg på så mange forskjellige følelsesmessige nivåer. Likevel lærer filmen oss indirekte, at det er en viss tid i livet, vi trenger å lære å la ting gå. Uansett hvor vanskelig det er. Og slike ting vil definere vårt liv og hva vi er. Det er den type film du vil like å tenke på lenge etter at du har sett det, og lurer på om livet.

Rakastan tätä elokuvaa, se on niin suuri. Se on todella mukavaa, hauskaa ja koskettavan tarinan, joka tekee nautittavan elokuvan. Kun aloin katsella sitä, Olin täysin koukussa.

Käsikirjoitus oli hyvin taitavasti ja elokuva kertoo loistavasti arvojen ystävyyden ja pysyvän yhdessä. Muita vahvuuksia olivat kauniita valokuvauksen ja hieno suunta. Mutta mitä minuun eniten Stand By Me ollut paitsi sen nostalginen tunnelma, mutta siitä huolimatta puolentoista tunnin käyntiaika,
merkkiä erityisen olivat niin hyvin kehittynyt. Ja en saa unohtaa kaunista laulua loppusijoitusten yli.

Papá Wrestling Ilmaisia Elokuvia.


Se on koskettava, usein hilpeä, ja yksinkertaisesti tehokas. Tämä on yksinkertaisesti suuri tarina, joka on hyvin kerrottu ja hyvin tehty sekoitus staattisempi typerä merkkiä ja suurten merkkien enemmän syvyyttä. Tunteet ovat uskomattomia, ja melko katkera kierre lopussa täydentää matkan. Animaatio on kaunis ja pisteet upea.


Papá Wrestling Stream Elokuvat - tiedot
 • Video : 1080p-720p-1080i DVDRip 1280×720-1920×1080-1440×1080.
 • Tunnisteet :
 • Kieli : Finnish-Englanti
 • Vapauttaa : 2009.
 • Käännös : FI, DE, EN, FR, PL, TP, XG, OU, KE, LK, VN, MN, RV, QK.
 • Pituus : 2h 52 min.
 • Yhteensä Lataa : 5706
 • Yhteensä katsaus : 5435
 • Videotyyppi : AAF,amv,3GPP,3GPP2,f4p,.mp2.
 • IMDB Rating : 5.8/10 (62667 votes).
 • Tiedoston Koko : 407 MegaByte.


 • Se on todellista, ja ei todellakaan ole niille, jotka eivät voi käsitellä verta. Sen puute kiroilu on ainutlaatuinen tämän tyylilaji, mutta joidenkin maisemien julmuus muodostaa puuttuvan kauhukyvyn. Se asettaa sinut ihmisen moraaliseen taisteluun, joka haluaa auttaa, mutta on halua esittää muuttuviin itsen. Se saa sinut ajattelemaan missä henkilökohtaisesti kantaa kysymyksiin, se tekee sinut kunnioittamaan niitä, jotka ovat tulleet ennen meitä kaikkia, ja mitä heidän perheensä ja rakkautensa ovat voittaneet.

  Papá Wrestling Filmit Netistä


  Laukaukset ovat upeita, toiminta on upea, kuvat ovat luonnollisia ja täydellisiä, ihmiset ovat kuvattu aivan tarkasti käsikirjoituksen mukaan.

  Olisi ollut, mielestäni paras elokuva, jos tunne-kohtausten sekvenssi olisi ollut vakaampi ja vaikuttava, olisi ollut täydellinen lähes täydellisen sijasta.

  Kalvo on hitaasti alkaa, sitten hilpeä toiminta komedia, usein äänesti yksi parhaista elokuvista koskaan tehty. Sen sekvenssit silmistä piloja, jokainen keveiden yksi ennen, on uskomaton ilo katsella.

  Kommentit

  Suositut tekstit