Angels in the Dust Lataa Netistä Elokuvia


Angels in the Dust 2007, Elokuva onnistutaan lumoavaa pala elokuva ansiosta rikas tarina täynnä käänteitä ja että et näe tulossa, erinomainen kamera työtä, loistava ohjaavaa erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta mitä tarina on, sillä se on jotain, mitä sinun täytyy nähdä itsellesi, mutta ottakaa minun sanani sille, se kannattaa katsella.

Jos rakastat vanhoja vanhanaikaisia elokuvateattereita, tämä on yksi, joka sinun täytyy nähdä.

Monta kuukautta lukea tämän elokuvan, katsella kuvia elokuvasta, ja muita erilaisia tehtäviä, joihin liittyy vakava tarve nähdä tämä elokuva, Olen vihdoin saanut kopion. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avauskohtaus jätti minut kunnioitukseen kauniiden yksityiskohtien ansiosta jokaiselle tämän elokuvan kappaleelle. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopussa, yhdistelmä paljon tunteita, syvällinen eroottisuus ja älykäs tarina elokuvassa, johon kuuluu erinomaisia näyttelijöitä ja näyttelijöitä ja jonka ohjaa yksi maailman parhaista ohjaajista, tekee tästä yhden parhaimmista kauden draamoista, joita on koskaan tehty elokuvateatterissa. Paitsi genre fanit ihastuvat tämän elokuvan mutta mitään aikuisen aidosti kiinnostunut elokuva pitäisi katsoa tämä nykyaikainen mestariteos.

Angels in the Dust Katso Elokuvia Ilmaiseksi Netissä.


Yksi asia on käsiteltävä, elokuva on melko selvä. He eivät koskaan tunne paikkaa, eivätkä he ole vain sen takia. Merkkien välinen suhde ja sen fyysinen esitys ovat kalvon osia. Se on elokuva passion, väärinkäytön, mustasukkaisuuden, petoksen ja petoksen, mutta ennenkaikkea, se on epätyypillinen rakkaustarina, joka tekee yhden rakkauden ja vihan päähenkilöt samanaikaisesti. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pysyy katsojien kanssa kauan sen jälkeen, kun se on valmis.


Angels in the Dust suoratoisto elokuvat - tiedot
  • Video : 720p-1080p-1080i BDRip 1920×1080-1280×720-1440×1080.
  • Genre :
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, PL, YI, KL, UB, YS, TI, HQ, IH, EA, FH.
  • Pituus : 2h 49 min.
  • Yhteensä Lataa : 781
  • Kokonaismäärä : 3175
  • Vapauttaa : 2007.
  • Videotyyppi : M1V,F4V,3GPP,MXF,f4b,.mpv.
  • IMDB Rating : 8.6/10 (74944 votes).
  • Data koko : 531 MB.


  • En muista viimeisen kerran, kun katselin elokuvaa, joka kuivasi minut täysin juoniin. Aikaa vain lensi, ja kun se tapahtui En vaan istui kunnioitusta. Miten tämä elokuva kuvaa ihmisen Degeneroituneisuuden ahneus, myötätunto ja rakkaus ovat vain mielenkiintoisia neroita.

    Tämä muistutti minua siitä, kuinka hyviä elokuvia voi olla. Ei hölynpölyä, saa puhtaan raaka tarinan kertoa.

    Angels in the Dust Katso Leffoja


    Valu elokuva on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvauksellisuus, tuotannon suunnittelu ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kuva, jokainen liike kameran, jokainen suorituskyky tuntuu täydelliseltä kalibroimiselta maksimaaliseen vaikutukseen.

    Kommentit

    Suositut tekstit