New York: Broadway at Union Square Lataa Filmejä


New York: Broadway at Union Square, Det er en av de filmene som gir deg en viss form for tomhet. Når du dedikere en stor del av livet vårt til noe intetsigende, du blir avhengige av det. Det er veldig vanskelig å la det gå. Du holder på å jage den til slutten av livet ditt. Noen mennesker mangler virkelig den slags engasjement og mål i livet. Det er derfor jeg fant filmen så utrolig. Filmen kobles til deg på så mange forskjellige følelsesmessige nivåer. Likevel lærer filmen oss indirekte, at det er en viss tid i livet, vi må lære å la ting gå. Uansett hvor vanskelig det er. Og ting som dette vil definere våre liv og hva vi er. Det er den typen film du vil tenke lenge etter at du har sett det og lurer på livet.

Rakastan tätä elokuvaa, se on niin hienoa. Se on todella mukavaa, hauska ja koskettava tarina, joka tekee miellyttävästä elokuvasta. Kun aloin katsella sitä, Olin täysin koukussa.

Käsikirjoitus oli hyvin muotoiltu, ja elokuva kertoo loistavasti ystävyyden ja seisomisen arvoista. Muita vahvuuksia olivat kauniita valokuvauksen ja hieno suunta. Mutta mitä minuun eniten Stand By Me ollut paitsi sen nostalginen tunnelma, mutta huolimatta tunnin ja puoli ajoaika,
merkkiä erityisen olivat niin hyvin kehittynyt. Ja täytyy unohtaa kaunis kappale päälle lopputekstit.

New York: Broadway at Union Square Elokuvat.


Se on koskettavaa, usein hilpeä, ja yksinkertaisesti tehokas. Tämä on yksinkertaisesti hieno tarina, joka on hyvin kerrottu ja hyvin tehty sekoittamalla enemmän staattisia, typerä hahmoja ja suuria merkkejä syvemmällä. Tunteet ovat uskomattomia, ja melko katkerainen kierre lopussa täydentää matkaa. Animaatio on kaunis ja pisteet upea.


New York: Broadway at Union Square Stream Elokuvat - tiedot
  • Format : 720p-1080p-1080i BRRip 1280×720-1920×1080-1440×1080.
  • Genre : Dokumentti
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Vuosi : 1896.
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, CS, YY, JY, UN, EC, LL, AI, ZF, MV, CA.
  • Kesto : 1h 32 min.
  • Yhteensä Lataa : 7838
  • Kokonaismäärä : 3305
  • Elokuva tyyppi : MPEG,F4V,m4v,3GPP2,f4a,.mp2.
  • IMDB Rating : 6.1/10 (16546 votes).
  • Tiedoston Koko : 380 MegaByte.


  • Se on todellista, ja ei todellakaan ole niille, jotka eivät voi käsitellä verta. Sen puute kiroilu on ainutlaatuinen tämän tyylilaji, mutta joidenkin maisemien julmuus muodostaa puuttuvan kauhukyvyn. Se asettaa sinut sydämessä jonkun moraalista kamppailua halusta auttaa, mutta on halua esittää muuttuviin itsen. Se saa sinut ajattelemaan missä henkilökohtaisesti kantaa kysymyksiin, se tekee sinut kunnioittamaan niitä, jotka ovat tulleet ennen meitä kaikkia, ja mitä heidän perheensä ja rakkautensa ovat voittaneet.

    New York: Broadway at Union Square Suomalaisia Elokuvia Online


    Laukaukset ovat upeita, toiminta on upea, kuvat ovat luonnollisia ja täydellisiä, ihmiset kuvataan juuri niin kuin käsikirjoitus vaatii.

    Olisi ollut, mielestäni paras elokuva, jos jono tunnepitoinen kohtauksia olisi ollut vakaampi ja toimiva olisi ollut täydellinen sijaan lähes täydellinen.

    Elokuva on hitaasti käynnistyvä, sitten hilpeä toiminta komedia, usein äänesti yksi parhaista elokuvista koskaan tehty. Sen sekvenssit silmistä piloja, jokainen keveiden yksi ennen, on uskomaton ilo katsella.

    Kommentit

    Suositut tekstit